Tetőfedő állás

Munkatársat keresünk!

Cégünkről röviden

Cégünk főként ács-, tetőfedő és bádogos munkák kivitelezésével, tetőtér kialakítással, felújítással, valamint meglévő tetőterek szigetelésével foglalkozik. A növekvő energiahatékonysági igényeknek megfelelően, az új szigetelőanyagoknak köszönhetően épületek légáteresztő falszigetelését is elvállaljuk. Tetőépítést, tetőtér beépítést, bádogos munkákat, valamint egyéb ácsmunka végzését az ország egész területén vállalunk.

Ezt várjuk tőled

Feladatok

Kapcsolattartás az ügyfelekkel, áruátvétel, kiszállítás, majd a kiszállított termékek beépítése. a tetőablak beépítő munkatársak feladata a szerszámok és a cégautó karbantartása, tisztán tartása is.

Elvárások

Az egyik legfontosabb, hogy ne legyél tériszonyos. Az ablakok nehezek 30-60kg, tehát legyen ehhez megfelelő fizikumod. Akarj tanulni, tudd használni a modern okos telefonokat, e-maileket.

Szemléletmód

Ha utálod a hétfőt és a feladatokra egy kötelezően elvégzendő szenvedésként gondolsz, akkor ez nem a te helyed 🙂 Csak akkor van értelme jelentkezned, ha szereted ezt a szakmát és szeretsz alkotni.

Áruösszeállítás

Tetőablak beépítőként a feladatod lesz, hogy az ügyfélnek kiszállítandó termékeket a szállító levél alapján összeállítsd, majd kiszállítsd a termékeket.

Szerelés

A legfontosabb feladatod a tetőtéri ablakok és tartozékai cseréje, beépítése és szervizelése lesz. Természetesen mindenre megtanítunk.

Dokumentálás

Az elvégzett feladatok, munkafolyamatokat dokumentálni kell. Az ügyfelekkel alá kell íratni a szállító levelet, teljesítési igazolást és a minőség ellenőrző dokumentumot.

Végzettségek

Nagyon szuper, ha ács vagy tetőfedő végzettséged van, de ez nem elvárás. Azt viszont elvárjuk, hogy valamilyen szakmád vagy érettségid legyen. Szükség lesz továbbá “B” kategóriás vezetői engedélyre.

Képességek

Legyen megfelelő fizikumod! Képesnek kell lenned egy 60kg-os tetőtéri ablakot felvinni a 2. emeletre a kollégáddal. Ne legyen tériszonyod. Magabiztosan tudj használni egy modern okos telefont és az e-mailek se okozzanak gondot.

Megjelenés

Az igényes, kulturált megjelenés nálunk nagyon fontos, hiszen mások lakásában dolgozunk. Ha szerinted nem fontos rendszeresen fodrászhoz járni és tisztálkodni sem fontos minden nap illetve a tegnapi munkásruha is megteszi, akkor ez a pozíció nem neked szól!

Szemléletmód

Gondolkodj pozitívan, lásd meg a dolgokban a jót. Ha utálod a hétfőt és egész héten a pénteket várod, akkor inkább ne jelentkezz, mert nem fogod magad jól érezni nálunk.

Tanulási hajlandóság

Ne félj új dolgokat megtanulni. Mi azokat az exkluzív tetőablak megoldásokat is beépítjük, amelyeket az átlagos ács és tetőfedő nem vállal. Rendszeresen járunk képzésekre, hogy mindig naprakész tudásunk legyen.

Értékrend

Szeretsz alkotni, örömet okozni az ügyfeleknek. Megérted a problémájukat. Értéket akarsz adni nekik, ezért becsületesen és jól végzed a munkád.

Ilyenekben vehetsz rész

Ezért dolgozz nálunk

Profi eszközök

A jó teljesítményhez megbízható és profi eszközökre van szükség, ezért biztosítunk számodra bármilyen eszközt, ami hozzásegít a jobb munka végzéshez. Munkaruhából csak a legjobbat adjuk.

Versenyképes jövedelem

Bejelentett, teljesítmény alapú jövedelem. Amennyiben hatékonyan és jól teljesítesz, az hatással lesz a fizetésedre is. Ha vannak céljaid, és el szeretnéd érni őket, itt lehetőséged van rá.

Jelentkezéshez ezt várjuk tőled

– Fényképes önéletrajz
– Írd le pár sorban, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni
– A 8 általános iskolán felül egy szakma vagy érettségi
– Nettó fizetési igény meghatározása

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Fizetési igényed:

Miért szeretnél nálunk dolgozni?

Önéletrajzod feltöltése: