Előtető-készítés

Előtető készítés

A fedett terasz manapság már elengedhetetlen a családi házaknál. Az előtető házunk dísze is lehet, amellett hogy számos funkciót lát el. Nyáron a hőség ellen, a többi évszakban a csapadék ellen nyújt kiváló védelmet.

Az előtetőt sok helyre lehet építeni: bejárati ajtó fölé, garázsajtó fölé vagy a ház oldalához kapcsolódó terasz fölé, ami később télikerté is átalakítható. A rákerülő fedőanyag,lehet zsindely, átlátszó polikarbonát, esetleg üveg is.

Előtető készítés
Esős napokon is kihasználhatjuk teraszunkat előtetővel.

Az előtető formái lehetnek:

  • Íves
  • Alakos
  • Kerekített
  • Sima

Az előtető kialakítása alapján két fő csoportba tartozhat. A falra szerelt elő tető segítségével a bejárati ajtót és a környékét védhetjük meg az elázástól. Ezek az előtetők alátámasztás nélkül maximum egy méterre nyúlhatnak ki a homlokzattól.
Ha nagyobb előtetőt szeretnénk, akkor alátámasztást kell használni. Ezeknél a szerkezeteknél az egyik oldal a homlokzathoz van rögzítve, a túlsó végén pedig, tartólábak támasztják meg őket. Így lényeges nagyobb elő tetőt hozhatunk létre.

Számos indok létezik, mely az elő tető építése mellett szól. Ezeket érdemes áttekinteni, mérlegelni, hiszen olyan előnyöket hozhat magával egy elő tető, ami hosszútávon is hasznos lehet.

Elő tető készítésével is keressen minket bizalommal, tekintse meg referenciáinkat.